ajoorlo

راه اندازی فست فود




مطالعه این مقاله را به دوستانی که چند ماهی است که وارد این شغل شده اند و یا می خواهند به تازگی این کار را شروع کنند قویا توصیه میکنیم چرا که بسیاری از کسانی که در این کار شکست خورده اند و نتوانسته اند موفقیت کسب کنند در همین قسمت ضعیف بوده اند.

اهمیت زود حاظر شدن غذا
یکی از مهمترین و کلیدی ترین مسائل در فست فود و رستوران زمان حاظر شدن غذا می باشد

برای درک این موضوع فقط کافیست که به یک فست فود و یا رستوران مراجعه کنید و حاظر شدن غذای شما بیشتر از 15 دقیقه زمان ببرد چه حالی به شما دست می دهد ؟؟ آن هم زمانی که انسان گرسنه است میزان قند خون پایین می آید و اعصاب ضعیف می شود واین کار باعث می شود که شما ذهنیت منفی از برند و آن محیط در ذهن خود ثبت کنید وبه نظر من که شما دیگر به آن رستوران یا فست فود مراجعه نخواهید کرد.

این مثال نشان دهنده اهمیت زمان حاضر شدن غذا می باشد و اگر همه چیز شما خوب و عالی باشد ولی در این قسمت ضعف داشته باشد باعث ریزش بسیاری از مشتریان شما می شود.

برای رفع این مورد راه کارهای زیادی وجود دارد من در اینجا به چند مورد از مهمترین علت های بروز این مشکلات و راه حل آن اشاره می کنم:

نداشتن آماده سازی یا کم آماده کردن مواد اولیه می تواند بزرگترین علت این مشکل باشد و شما برای رفع این مشکل باید با پرسنل آشپزخانه خود جلسه فوری بگزارید و یک برنامه قوی برای آماده سازی ایجاد کنید و بنویسید و از فردای آن روز طبق آن برنامه پیش بروید.

دیر رسیدن خرید ها می تواند علت بعدی باشد شما میتوانید برای رفع این مشکل بین مسئول خرید و پرسنل آشپزخانه هماهنگی ایجاد کنید طوری که لیست خرید را زودتر به مسئول خرید تحویل بدهند و مسئول خرید هم زودتر خریدها را به مغازه تحویل دهد.

آماتور بودن آشپزها نیز یکی دیگر از مواردی است که باعث به وجود آمدن این مسئله می شود برای رفع این مشکل می توانید هر روز قبل از شروع کار مدت زمان کوتاهی را به آموزش و یاد دادن کار و حرفه ای تر شدن آشپز ها اختصاص دهید.
امید وار هستیم که این مقاله مورد توجه شما دوستان عزیز قرار گرفته باشد شما می توانید نظرات خودتان را از طریق تلگرام و یا ایمیل با ما در میان بگزارید همچنین می توانید سوالات خودتان را در مورد موضوع این مقاله از طریق تلگرام یا ایمیل مطرح کنید.