چطور یک منوی زیبا طراحی کنیم

چطور یک منوی زیبا طراحی کنیم

چطور یک منوی زیبا طراحی کنیم

 

به نام خدا سلام دوستان در این مقاله نکته های نوشتن یک منو رو به شما آموزش میدم:

اولین و مهمترین کار این است که مشخص کنید که می خواهید چه نوع غذایی را ارائه کنید :

 

فست فود ,رستوران , ایرانی , فرنگی و …. چون این مسئله خیلی مهم است چون شما باید در ابتدای کار یک فکر و استراتژی قوی داشته باشید تا بتوانید در این کار موفق باشید ما در این قسمت چند نکته در مورد اینکه چه نوع منوی غذایی را داشته باشیم که بتوانیم نتایج بهتری کسب کنیم به شما میگوییم .

 

 

اول باید ببینیم که طرفداران کدام غذا از همه بیشتر است خوب طبق تحقیق ما در این رابطه اولین و پر طرفدارترین منوی غذا غذای ایرانی می باشد ودر ایران اولین و پر طرفدارترین بین دو منوی غذایی دیگر رستوران ایرانی است و ما هم به شما توصیه می کنیم تا حد ممکن سعی خودتان را بکنید که یک رستوران ایرانی با کیفیت در یک جای خوب راه اندازی کنید البته یک نکته دیگر هم این است که ۸۰ در صد مشتری های رستوران ایرانی ظهر ها و برای نهار به شما مراجعه می کنند.

 

 

دومین منوی غذایی که طرفداران زیادی دارد فست فود و غذای فوری می باشد و شما می توانید از طریق راه اندازی فست فود هم به موفقیت دست پیدا کنید و نکته دیگر اینکه ۸۰ درصد مشتری های فست فود شب ها و برای شام به شما مراجعه می کنند.وشما می توانید با داشتن یک منوی فست فود خوب در یک محل مناسب در این شغل به موفقیت برسید.

 

 

سومین منوی غذایی رستوران فرنگی می باشد غذاهای ایتالیایی و فرانسوی و … این سبک غذا طرفداران خاص خودش را در بعضی مناطق شهر دارد و به علت بالا بودن قیمت غذا ها در همه جای شهر قابل استفاده نمی باشد و باید شما قبل از اقدام به این کار تحقیقات لازم را انجام دهید و اکثر طرفداران این نوع منو در شمال شهر وجود دارند.

 

 

 

حالا بعد از انتخاب نوع غذا پیشنهاد ما این است که منوی خود را خیلی شلوغ نکنید و سعی کنید تا حد امکان منوی شما خیلی زیاد و خیلی کم نباشد و اینطور نیست که هر چقدر بیشتر غذا در منو داشته باشید مشتری بیشتر راضی می شود و موفق تر هستید تعداد غذا باید در حد معمول و متوسط باشد.

 

 

رنگ بندی منو بسیار مهم و دارای اهمیت است شما باید متناسب با نوع منوی غذایی رنگ را انتخاب کنید مثلا در رستوران رنگهای سنگین و ساده خیلی خوب و جا افتاده است مثلا ترکیب رنگ سفید با حاشیه قرمز وبرای فست فود رنگهای شاد و هیجانی مثل زرد و قرمز روشن و ترکیبی از این دو رنگ مناسب است.

 

 

ودر آخر به این نکته که چه غذاهایی باید در منو باشد می پردازیم منوی شما باید از چند بخش تشکیل شده باشد:

 

۱-غذای اصلی که منو با آن شروع می شود.

۲-غذا هایی که کمی سبک تر هستند.

۳-سالاد ها حداقل ۲ مورد و حد اکثر ۴ مورد.

۴-پیش غذا ها حداقل ۳ مورد و حد اکثر ۵ مورد.

 

 

و در آخر منو و در بیشتر مواقع در پشت منو آدرس مغازه و توضیحات رستوران و شماره تلفن را ذکر کنید چون این قسمت خیلی مهم است و دارای اهمیت می باشد ممنون که این مقاله رو مطالعه کردید شاد و موفق باشید در مقاله بعدی در مورد قیمت گزاری غذاها صحبت خواهیم کرد.

 

 

درباره نویسنده

مقالات مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دانلود کتاب 7 نکته طلایی در راه اندازی فست فود و رستوران
10 ثانیه تا دانلود رایگان
لینک دانلود این محصول برایتان ایمیل خواهد شد  لطفا برای دریافت فایل آدرس ایمیل معتبر وارد نمایید